1η Συζήτηση Υπαίθρου στη Μάκρη - Κοινό Έδαφος
fade
4618
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-4618,mkd-core-1.3,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,wellspring child-child-ver-,wellspring-ver-2.3,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-menu-item-first-level-bg-color,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-skeleton,tribe-theme-parent-wellspring tribe-theme-child-wellspring-child,tribe-events-page-template

1η Συζήτηση Υπαίθρου στη Μάκρη

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
20 Οκτ

1η Συζήτηση Υπαίθρου στη Μάκρη

20 Οκτωβρίου 2019 @ 18:00 έως 20:00

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στις 6μμ σας προσκαλούμε στο Κοινοτικό Κατάστημα Μάκρης για την 1η Συζήτηση Υπαίθρου με θέμα την προστασία και αναγέννηση των εδαφών μας. Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες αγρότες, ερασιτέχνες καλλιεργητές, εκπροσώπους συλλογικών φορέων αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τη βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη του τόπου μας.

H 1η Συζήτηση Υπαίθρου εντάσσεται στο πρόγραμμα ενημέρωσης, εκπαίδευσης και συμμετοχής “ΚΟΙΝΟ ΕΔΑΦΟΣ για την Αειφορία” που υλοποιείται στο νομό Έβρου στο πλαίσιο του Μέτρου “Καινοτόμες Δράσεις με τους Πολίτες” του Πράσινου Ταμείου.

Οι Συζητήσεις Υπαίθρου περιλαμβάνουν μία ενότητα ενημέρωσης και μία ενότητα διαβούλευσης με στόχο τη χαρτογράφηση προβλημάτων και την καταγραφή αναγκών σε κάθε περιοχή στόχευσης. Μέσα από έναν δημιουργικό διάλογο οι συμμετέχοντες θα ανταλλάξουν εμπειρίες σχετικά με αειφόρες και επιζήμιες πρακτικές διαχείρισης της γης και θα συνδιαμορφώσουν προτάσεις για πολιτικές και δράσεις αποκατάστασης υποβαθμισμένων εδαφών.

Τα αποτελέσματα των Συζητήσεων Υπαίθρου θα κατατεθούν στο Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και σε αρμόδιους τοπικούς φορείς χάραξης και εφαρμογής περιβαλλοντικής και αγροτικής πολιτικής, ενώ θα αποτελέσουν βάση και για μία ευρεία εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την προστασία των εδαφών μας.

H είσοδος στις Συζητήσεις Υπαίθρου είναι ελεύθερη και περιλαμβάνει τοπικό κέρασμα. Συνιστάται έγκαιρη προσέλευση στο χώρο για εγγραφή των συμμετεχόντων και εποικοδομητική αξιοποίηση του διαθέσιμου χρόνου συζήτησης.

Περισσότερες πληροφορίες:
[email protected]
+30 6934438748

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 20 Οκτωβρίου 2019 @ 18:00 έως 20:00
Ώρα: 18:00 - 20:00
Τοποθεσία: Κοινοτικό Κατάστημα Μάκρης
Διεύθυνση: Makri
Διοργανωτής ΚΟΙΝΟ ΕΔΑΦΟΣ