Η Εργαλειοθήκη της Κοινωνίας Πολιτών στην Αλεξανδρούπολη - Κοινό Έδαφος
fade
4517
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-4517,mkd-core-1.3,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,wellspring child-child-ver-,wellspring-ver-2.3,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-menu-item-first-level-bg-color,mkdf-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-skeleton,tribe-theme-parent-wellspring tribe-theme-child-wellspring-child,tribe-events-page-template

Η Εργαλειοθήκη της Κοινωνίας Πολιτών στην Αλεξανδρούπολη

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
12 Οκτ

Η Εργαλειοθήκη της Κοινωνίας Πολιτών στην Αλεξανδρούπολη

12 Οκτωβρίου 2019 @ 18:00 έως 20:00

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 6μμ συναντιόμαστε στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης για την παρουσίαση του διακρατικού προγράμματος  “Εργαλειοθήκη της Κοινωνίας των Πολιτών – Tools For Citizens”.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε συλλόγους, σωματεία, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών που δραστηριοποιούνται στην Αλεκανδρούπολη, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη που ασχολείται με ζητήματα εκπαίδευσης και κοινωνικής δράσης. 

Μέσα από πρωτότυπες ασκήσεις και μεθοδολογίες, η Εργαλειοθήκη προτρέπει συλλογικότητες να προσδιορίσουν τις σημαντικότερες λειτουργικές και οργανωτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και να ανακαλύψουν λύσεις για αυτές. Η διαμόρφωση κοινού οράματος και αποστολής, η βελτίωση της εσωτερικής επικοινωνίας, η ενεργοποίηση της κοινότητας, η διαχείριση ρίσκων και η οικονομική βιωσιμότητα είναι κάποιες από τις θεματικές που καλύπτει η Εργαλειοθήκη, παρέχοντας έναν πλήρη οδηγό ανάπτυξης για την Κοινωνία Πολιτών στην Ελλάδα. 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό COMM’ON με έδρα την Αθήνα, συντονιστή στην Ελλάδα του ευρωπαϊκού προγράμματος Tools for citizens. Τοπικός συνεργάτης για τη διάχυση της Εργαλειοθήκης της Κοινωνίας των Πολιτών στην περιοχή μας είναι η Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και κέρασμα για δικτύωση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για το έργο:
www.civilsocietytoolbox.org

Η Εργαλειοθήκη είναι διαθέσιμη στην ελληνική γλώσσα εδώ

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 12 Οκτωβρίου 2019 @ 18:00 έως 20:00
Ώρα: 18:00 - 20:00
Διοργανωτής Ανεξάρτητη Κοινότητα ΦΑΡΟΣ Αλεξανδρούπολης